English   Bulgarian

МЕБЕЛИ :
Спални
Трапезарии
Масивни врати от бук и дъб и кухни
Барове и офис обзавеждане
Съдебни зали, прокурортски и адвокатски кабинети
Мека мебел

Масивни мебели - Метко

ЕТ “ ММ – Метко “ е българска частна фирма с основен предмет на дейност - производство , проектиране и монтаж на мебели за дома, офиса, хотела в класически стил .

Седалището на управление на фирмата е в гр.Велинград – Индустриална зона / бивш двор на АПК /.В производствения цех, собственост на фирмата работят между 40 – 50 специалисти в мебелното производство. В близост до него е разположен фирмения магазин с разгърната площ 560 кв.м. Производството на фирата обхваща широка гама стандартни и луксозни изделия на офиси, заведения, хотели, банки, комплексно обзавеждане на дома. Също така фирмата е специализирана при изработката на междуетажни стълбища от бук и дъб. Изпълнява проекти на клиенти , а също изготвя такива , като предлага индивидуални решения. Фирмата разполага с възможности за серийно производство , а също и за изпълнение на големи поръчки по индивидуален проект. Мебелите се изработват от различна дървесина – бук , дъб в комбинация с МДФ с естествен фурнир .

Използваните оцветители , лакове и обков са с високо качество и отговарят на изискванията на европейските стандарти. Тапицерията е от естествена или изкуствена кожа и различни видове дамаски. Реализацията се извършва както в страната така и в чужбина.

През над 15 годишната си дейност фирмата комплексно е обзавела десетки почивни станции , хотели , ресторанти , офиси, жилищни сгради в страната и извън страната и др.

Сред тях са почивните бази на Национална Електрическа компания в Пампорово , Приморско , Предела , четири звездните SPA хотели “Абир” и “ Рич “ в гр.Велинград , хотел “ Манц “ в гр.Поморие, Ловен дом в местността “Талпици“ в с.Дорково, комплексно обзавеждане на Районен съд Велинград и редица други обекти.

Фирмата реализира свои изделия в САЩ , Германия , Русия , Кипър .

По време на петия Международен Конгрес за качество Женева 2003 г. фирмата е получила международна награда за качество в златна категория .

Управлението на ЕТ “ ММ – Метко “ се извършва от собственика Мехмед Метко с екип от специалисти – мебелисти и дърворезбари с дългогодишен опит в мебелното производство .


МММЕТКО , Телефон : 0359 52008, Email: info@mmmetko.com

© 2006, CheapestDesign.com, Всички права запазени.